Kennis door decennia-lange ervaring

SC Packaging is al decennia lang actief in de verpakkingssector, en dit voor diverse sectoren. Onze expertise is dan ook ongezien binnen de branche.

Structureel design

Door onze jarenlange ervaring in de verpakkingswereld weten we wat werkt in winkels, wat de wettelijke vereisten zijn in de voedingssector, wat de mogelijkheden zijn naar materiaal en design toe, …

Concept en grafisch ontwerp

We know where beauty meets function. Een verpakking ontwerpen en uitwerken vereist naast creativiteit een scherp inzicht en technische know-how. Dit is niet iets wat je zomaar aan de eerste beste ontwerper kan overlaten.

Bio packaging

Vrijwel alle technologie zal groen worden in de toekomst, zoveel is zeker. In de wereld van packaging is dit niet anders. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycleerbare en bio-verpakkingen.

Materiaalkennis

Bij het ontwikkelen van een verpakking heb je de keuze tussen duizenden materialen. Elk product en de omgeving waarin het zich bevindt heeft zijn specifieke waaier aan mogelijkheden. Een keuze maken hierin vergt een diepgaande kennis van materialen zelf, maar ook van hun chemische of fysische reactie binnen een bepaalde omgeving of temperatuur.