Raad op maat

Je kan bij ons terecht met kleinere tot omvangrijke projecten. We beschikken over een netwerk van experts die je bijstaan met raad en daad.

Consultancy

Je bent op zoek naar oplossingen om je product te verpakken, maar je bent niet thuis in de finesses en wetmatigheden van packaging? Laat je dan zeker bijstaan door een consultant!

Een consultant heeft een helder inzicht in wat de mogelijkheden en de vereisten zijn, en zorgt ervoor dat je geen tijd verliest in de verschillende stappen naar een packaging-oplossing.

Één aanspreekpunt

Het ontwikkelen en ontplooien van een verpakking is sowieso een proces waarbij talloze partijen zijn betrokken. Als leek is het onmogelijk om hier het overzicht in te bewaren, laat staan als er zich een probleem voordoet. Daarom doe je best beroep op één aanspreekpunt die zicht heeft op jouw project en de afwikkeling ervan.

Uitgebreid netwerk

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van packaging professionals, waardoor we snel kunnen schakelen bij het ontwikkelen en inzetten van een verpakking. Dit bespaart jou tijd en, nog belangrijker, budget!

Kennis van internationale wetgeving

Zeker als jouw product op de internationale markt aanwezig is, vormt een doorgedreven kennis van de wetgeving in specifieke landen een absolute vereiste! Wij hebben deze kennis volledig in-house, en staan je graag bij met raad en daad.

Opslagmogelijkheden

Ruimte of een extra locatie nodig om je voorraad aan verpakkingen te bewaren? Wij beschikken over diverse depots waar je die kan stockeren. Ook het opzetten, afvullen en leveren van verpakkingen nemen we voor onze rekening.